+Tegelzeter_regio_Hoogeveen
De Tegelspecialist voor Bedrijf en Particulier Gespecialiseerd in het uitvoeren van Tegelwerk Renovatie van Keukens, Badkamers en Toiletten Gespecialiseerd in het leggen van Natuursteen Sinds jaren een begrip in de regio
Slideshow Pictures by VisualSlideshow.com v1.8
 

 

       

Koperskeuzetraject.

Het uitkiezen van tegels is vaak een zeer moeilijke en belangrijke keus. In de showrooms waar wij mee samenwerken kunt u de ruimte van uw dromen samenstellen. In de showrooms vindt u tegels in alle soorten en maten zodat u altijd de tegel van uw keuze zult vinden. Ook is er in de showroom voldoende expertise over tegels en alle bijbehorende materialen aanwezig, om samen met u tot de juiste keuze te komen.

Nadat u, uw keuze hebt gemaakt zullen wij deze uitwerken in een complete offerte. Wij zullen deze offerte zo compleet mogelijk uitwerken en voorzien van gedetailleerde informatie zodat u niet voor onverwachte extra kosten zult komen te staan.

Wel zijn wij voor het maken van een juiste offerte een sanitairtekening nodig. Neem deze dan ook altijd mee bij uw bezoekje aan de showroom.

Stappenplan:

Stap 1.
Bezoek showroom met uw sanitairtekening. Showroom legt tegelkeuzes en verwerking vast.

Stap 2.
BackOffice showroom controleert tegelkeuze en stuurt dit naar ons toe.

Stap 3.
Wij verzorgen een gedetailleerde offerte.

Stap 4.
Indien offerte akkoord ontvangen wij 1 exemplaar voor akkoord getekend retour. Deze sturen wij door naar de kopersbegeleiding waarna zij de offerte bevestigen via u meer- en minder werklijst.
 

 

 

Tegelzetbedrijf Hollandscheveld

De Kievit 29

7905 CE  Hoogeveen

Tel: 06 14 59 08 42

 
�Tegelzetbedrijf Hollandscheveld   |   Disclaimer  |   Sitemap  |   Linkpagina